FARAH's FotoPage

By: FARAH HANUM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 16-Feb-2010 04:10 Email | Share | | Bookmark
tudung manik.

 
 
Saya tgk tudung bawal yang dijahit manik ada jugak dijual di internet..tapi kenapa ye kurang sambutan.
Mungkin orang lebih suka tgk bling2 di atas baju daripada bling2 di atas tudung. Anyway..saya tertipu mase bli tudung nih.maybe salah sy jugakla tak periksa dlu...bile blk umah tgk tudung ni dah terkoyak..tapi saya tetap jahit gak manik kat atas tudung ni sebab nk practise menjahit. Bila dah siap mmg terperap je la dlm almari..heheheh


Tuesday, 16-Feb-2010 03:57 Email | Share | | Bookmark
jahitan2 pertama

anum1
anum2
Ini baju pertma yang menjadi mangsa experiment sy.Mase ni nk blaja buat bunga sequin ni.ermmm...tak pasti2 beader2 panggil nama ape utk bunga ni. Baju ni sy pakai masa dinner di rumah Dato stapa. Tapi takder sape pon tegur jahitan saya. . mungkin tak cantik...jadi saya bercadang utk buka semula bunga ni and try design lain.hehehe...jaga la ko baju


Tuesday, 16-Feb-2010 03:51 Email | Share | | Bookmark
NEW

Saya budak bru dlm bidang jahit manik ni...mmg dah lame minat..cume bru skrg got time untuk try menjahit.
saya tak penah attend mane kelas menjahit manik.love to attend but got no time...so juz blaja dr buku..dan cth2 yg sy lihat dr beader2 lain.Soon,sy nk amik tempahan..but skrg masih lg tak yakin dgn jahitan sdri. i would love to hear any critics n comments from beaders outside there.Thank you.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net